Holistisch Vrijgezellenfeest

 

In momenten van bewustzijn en dankbaarheid, ontstaat de magie, de reis van de liefde begint.

 

 

Ervaar een nieuwe vorm van vrijgezellenfeest die verder gaat dan het traditionele.

Een unieke mix van luxe, verbinding en welzijn om een onvergetelijke dag te creëren voor de bruid-in-spe en haar tribe.

Ontdek de wereld van ontspanning, zelfzorg en diepe verbinding terwijl je samen op een holistische reis gaat.

Verwen jezelf deze luxe ervaring, zet krachtige intenties en voed je geest, lichaam en ziel.

Van Yoga- en Pranayama-sessies tot transformerende workshops en cacao ceremonies, de zorgvuldig samengestelde pakketten voldoen aan jouw holistische behoeften die wij samen kunnen opstellen.

 

Ontdek de kracht van ”sisterhood”, vier de liefde en creëer blijvende herinneringen.

Maak je klaar om op een werkelijk holistische manier te verbinden, ontspannen en vieren.

Holistisch event

Prive Yoga

 

De gepersonaliseerde Yoga sessie kan op jouw (gekozen) locatie plaatsvinden. 

 De privé-yogales begint met een aardende meditatie, Hatha/mix hatha/Vinyasa of herstellende houdingen gevolgd door Pranayama-ademhalingstechnieken, afgesloten met Savasana of een Yoga Nidra-sessie en een zachte hoofdmassage voor de bruid-to-be (indien gewenst).

Om jouw gevoel van kalmte te versterken, bied ik een selectie essentiële oliën aan die je kunt aanbrengen op de zolen van je voeten, je slapen of de achterkant van je nek. Ik zorg voor yogamatten, accessoires en een serene ambiance, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een complete yogabeleving.

 

 

De yogasessie kan plaatsvinden op jouw gekozen locatie of een van onze venues. Alle ervaringsniveaus zijn welkom, waardoor het toegankelijk en plezierig is voor iedereen in jouw groep. Ontspan, verbind en vind innerlijke rust tijdens jouw privé-yogareis, speciaal ontworpen voor jou en jouw tribe.

 

Cacao Ceremonie 

 

Een v/heilige ruimte van verbinding en transformatie terwijl je samenkomt met je dierbaren om aan deze ceremoniële reis te beginnen. 

De magie van cacao opent de deuren van ons hart, creëert een diepe band en een gevoel van eenheid onder ons.

In de warme, ondersteundende en liefdevolle cirkel delen we onze hoop, dromen en intenties, waardoor een krachtige collectieve energie ontstaat die onze verlangens en aspiraties versterkt. 

We doen journaling-oefeningen, waarbij we de essentie van onze gedachten en emoties vastleggen en verborgen schatten binnenin onszelf ontdekken.

De cacao ceremonie wordt een transformerende ruimte waarin kwetsbaarheid wordt gevierd en barrières oplossen, waardoor we authentiek contact kunnen maken met elkaar. Lachen, huilen en oprechte gesprekken, waardoor de banden van vriendschap en zusterschap worden gevoed en je je nog meer met elkaar en natuurlijk jezelf, verbindt.

Onder mijn begeleiding, als ‘getrainde’ facilitator van cacao ceremonies, doen we Pranayama (adem-controle technieken), gentle yoga stretching en betekenisvolle rituelen samen, waardoor onze verbinding met het huidige moment verdiept en een gevoel van helderheid en innerlijke vrede ontwaakt.

 

Deze prachtige ervaring laat een blijvende indruk achter, waarbij we herinnerd worden aan de schoonheid en kracht van samenkomen in de sfeer van liefde en feest. Het is een unieke gelegenheid om onze persoonlijke groei te eren, ons innerlijk te voeden en onvergetelijke herinneringen te creëren met dierbare vrienden.

 

De cacao ceremonie kan plaatsvinden op jouw gekozen locatie of een van onze venues

Stel je eigen Holistische Event samen

 

Stel je eigen holistische ervaring samen, met ons gevarieerde aanbod aan extra’s.

 Naast de kenmerkende cacao ceremonies, yogasessies en retreats, bieden we een selectie mooie workshops en activiteiten die je bijeenkomst nog specialer maken.

Ontspan volledig tijdens een Yoga practice, waarbij de energie vrij door je lichaam, geest en ziel stroomt. Verwen jezelf daarna met een heerlijke high tea-ervaring, waarbij je geniet van smakelijke lekkernijen en betekenisvolle gesprekken voert met je dierbaren.

Laat je creatieve kant spreken en versterk de band met je tribe tijdens onze Women’s Circle met meditatie, ademhalingsoefeningen, het maken van bloemenkransen en/of tarotkaart lezingen. Ontdek de essentie van vrouwelijkheid terwijl je prachtige bloemenkransen creëert die symbool staan voor jouw verbinding met natuur, schoonheid en innerlijke kracht. Deze meeslepende ervaring bevordert een gevoel van eenheid en empowerment binnen je groep.

 

Ontdek de kracht van manifestatie met onze Manifestatie Workshop. Leer krachtige technieken en oefeningen om je gedachten, intenties en acties af te stemmen op je diepste verlangens. Ontdek de kunst van manifestatie, waardoor overvloed en vervulling mogelijk worden op alle gebieden van jouw leven.

Verdiep je verbinding met je vrouwelijke essentie door middel van onze Feminine Embodiment Workshop. Omarm je sensualiteit, intuïtie en authentieke zelfexpressie terwijl je beweging en begeleide oefeningen verkent die de kracht van vrouwelijkheid vieren. Deze workshop biedt een v/heilige ruimte voor zelfontdekking en zelfacceptatie.

Ervaar de helende energie van de chakra’s met onze Chakra Workshop. Duik in de subtiele energiecentra van je lichaam en leer hoe je ze in balans kunt brengen en harmoniseren voor algeheel welzijn en vitaliteit. Door middel van verschillende praktijken, waaronder meditatie en adem-controle, zul je je chakra’s in lijn brengen en een gevoel van evenwicht herstellen.

Ontdek je unieke geest-lichaam constitutie en krijg inzichten in Ayurveda met onze My Dosha Workshop. Verken de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda en leer hoe je balans en harmonie kunt creëren in je leven door middel van voeding, levensstijl en zelfzorg. Begrijp je dosha en benut zijn kracht om je gezondheid en welzijn te optimaliseren.

 

Elke workshop duurt ongeveer drie uur, waardoor er voldoende tijd is voor diepgaand onderzoek, ervaringsgericht leren en transformerende ervaringen. 

 

Kies de extra’s die bij jou passen en creëer een op maat gemaakt holistisch evenement dat jouw intenties en verlangens weerspiegelt!

 Hoe werkt het?

Overleg met de groep /bruid of bruidsmeisjes om de intenties voor het feest vast te stellen.


Stel je budget en geschatte aantal gasten vast.

Kijk welke activiteiten overeenkomen met de intentie, budget per persoon en gewenste ervaringen.


Stuur ons een mail met de gewenste data en tijden, budget en het aantal gasten.

Ik stuur een voorstel samen met een prachtig schema dat je kunt overleggen met alle gasten.


Bij een bevestiging, stuur ik een overeenkomst ter bevestiging en voor de aanbetaling.

Jullie worden volledig begeleidt en in de watten gelegd tijdens jullie event. 

Newsletter

Sign up and be the first to know about the small group sessions, retreats and special discounts!

I don’t spam! Read the privacy policy for more info.